10.1.2010

Seitsemän

Viikonloppu mennyt ihan muissa hommissa. Painonhallinta, fiksut syömiset ja liikunta on jätetty ihan muille ihmisille. Johtuneeko perjantain ensimmäisestä punnituksesta, josta ei totta puhuen mikään maailman onnellisin fiilis tullut.



Ei täällä kyyneliä näkynyt perjantai-aamuna. Ei mulla sellaisiin ollut aikaa. Uuteen työpaikkaan piti suunnata, ja sitä ennen pestä vessa-kylppäri kombinaatio. Mutta oisin voinut kyllä muutaman kyyneleenkin vuodattaa, jos oikea mielentila olisi kohdalleen osunut. Melkein viikko oikein syömistä, ja tuloksena huikeat miinus puoli kiloa. Hei oikeasti! Yleensä se on eka viikko, joka pudottaa ne nesteet pois. Antaa hyvän alun uudelle elämälle. Vaan ei täällä. Ei tällä kertaa. Silti murehtimaan ei asiaa jäädä, vaan uusia tuulia kohti jatketaan edelleen. Pystypäin :)

En edes saanut käytyä jumpilla kolmea kertaa. Vain yhden ainoan. Yksi tähti kalenterissa. Way to go me!

Uusi viikko, uudet kujeet. Poikakaveri kävi kummiskin kaksi kertaa viikon sisällä Mäkkäriltä hakemassa herkkuja. Ensimmäisellä kerralla valitsin kevyen keiton kotijääkaapista. Toisella sen kanasalaatin mahdollisimman kevyenä versiona. En mie ihan surkimus silti oo.

3 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Yleensä tosiaa niin, että laihdutuksen alussa lähtee nesteitä ja enempi painoa, muttei ihan kaikilla kuitenkaan mene noin! Älä lannistu, se isompi harppaus saattaa sulla ollakin edessä ensi viikolla tai parin viikon päästä.

Olet kuitenkin malttanut tehdä fiksuja valintoja, vaikka poikakaverisi onkin käynyt mäkkäristä herkkuja (siis höh, eihän tuo ole kivaa jos itse koittaa laihduttaa ja toinen syö herkkuja vierestä! Murise sille vähän, kyllä hänkin voi valita toisin, edes sinun vuoksi ja kannustuksen vuoksi!! ;)

Älä lannistu, et todellakaan ole surkimus. Yksikin jumppa on parempi kuin ei ollenkaan, sehän on jo 100% enemmän, mietippä sitä!

Kyllä se siitä lähtee sujumaan ja paino tippumaan, odotas vain!

Eija - Vade Satana! kirjoitti...

Ei se mullakaan ihan kohdalleen mennyt. Mutta jatketaan! :)

MENJA kirjoitti...

Kiitos Marika tsempistä! :)

Mie itseasiassa ihan hyvillä mielin oon nuo Mäkkärit ottanu, mutta murista on täytyny vähän sipseistä ja valmisruuista välillä. Murinat onneksi auttaa ainaki välillä ;)

Ja jumpat - totta tosiaan, on se yks kertaki jo enempi ko ei mitään. Jos ees siitä pitäis kiinni, niin oishan se jo jotaki :)

Mie laitan uutta tekstiä tulemaan, niin saatte kuulla, ettei oo paljoa lähteny tippumaan - kumma homma :D

Subbari - jatketaanhan me! Täällä ainaki puoliteholla jos ei muuten. Ja onhan se jo puolet enemmän entä ei mitään :D