26.1.2010

23.


En varsinaisesti väitä tänäänkään olleeni tunnollinen syöjä. Fiksuja valintoja kyllä ruokakaupassa - hedelmää ja vihannesta, broiskua ja terveellisempiä välipaloja töihin vietäväksi. Herkuksi uusinta Fanta zero Verigreippiä. Maku kyllä kaikkea muuta kuin paras mahdollinen. Keinotekoisuus tulee vastaan heti kielelle päästyään. Toisaalta, mitä muuta voi limsalta odottaakaan - tuoreita makuja ja maailmaa suurempia makuelämyksiä ;)?


Tämän päivän hurjat ajatukset on keskittyneet ei-mihinkään. Jumpalle en saanut itseäni raahattua, vaikka mitään muutakaan ei ollut ohjelmassa. Jos nyt äänen sanon, että huomenna taas menen, niin ei mulla taida olla kovin montaa vaihtoehtoa? Huomiselle kalenteriin on saatava se tähti. (Eilisen ja tämän päivän kohdalla on kuitenkin minimotivaatiotähdet - töistä kotiin kävelemisen merkiksi.)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mä kanssa säntäsin ostamaan tuota uutta Fantaa heti, kun näin sen mainoksen. Olen kyllä juonut parempaakin limsaa. Mutta ihan kivaa vaihtelua perus-colaan -jaffaan.

MENJA kirjoitti...

Vaihtelu virkistää aina! Joskin mie en oo oikein ollu limsojen ystävä koskaan. Tämä nyt vain oli herkku-korvikkeena kamalassa nälässä ostettua uutuutta. Joka itseasiassa kyllä oli mainoksena kärryssä, en olis muuten koko asiaa huomaanu ees aatella. Mainoksen uhri, vai ;)? Oon kyllä jostain syystä päättänyt, että mie alkaisin limsoja nyt juomaan. Ei ehkä ihan sieltä fiksuimmasta päästä - opetella nyt juomalla juomaan limsaan. Vaan ne nuo zerot taitaa olla painonhallinnan kannalta aika lailla suositeltavempia entä karkit ja ties mitkä. Kohta mullon laittikokistaki kaapissa, ootetaas vaan seuraavaa kauppareissua ;)