4.7.2011

Tekosyyt..

..heitetään nyt roskakoriin. Mielessäni niitä pyörittelin, ja nyt on aika listata kaikki ylös. Tekosyillä kun ei tunnu tekevän mitään, jos reilussa vuodessa sillä tavalla saavuttaa kymmenisen plus-kiloa.

Ulkona syöminen. Dvs. roskaruoka. Avo on etenkin Mäkkärin ja pizzan suurin rakastaja. Ja kun kerran tulee nälkä, miksi ei voisi ajaa Mäkin autokaistalle ja napata paria
          juustohampurilaista? Eihän se ole paljon? On se! Ulkona saa
          syödä, mutta nyt ihan totta tosiaan vain kerran viikossa (mistä
          ollaan puhuttu jo moneen otteeseen).


 Karkki. Karkkia tekee mieli päivittäin. Eikä siitä nyt haittaa ole, ei se ole kuin karkkia. Karkkipäivä voi olla, mutta ei joka päivä, eikä koko pussillisen verran kerrallaan.


Siideri. Sitäkään ei tarvi juoda joka viikonloppu. Ei, vaikka on kesä ja lämmin, ja vaikka joku muu joisi.


Lenkkeily. Ei riitä, että koira saa tarpeeksi liikuntaa päivittäin. Jos koira juoksee tunnin vapaana korvat hulmuten, ei ihminen silti saa samalla tarvittavaa liikuntaa.
         Älä huijaa itseäsi, nainen!


Hyötyliikunta. Hissiä ei tarvi käyttää aina, kauppaan ei tarvi jokaisella kerralla mennä autolla, reippaasti käveleminen tarkoittaa hikoilemista ja se on suuren osan ajasta ihan ok!


KOHTUUS KAIKESSA. Herkuttelu on sallittua, nautiskelu on sallittua, hyvää ruokaa saa syödä. Mikään ei ole kiellettyä, mutta järki käteen.


A moment on the lips, forever on the hips.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivaa että kävit jättämässä blogiini kommentin. Sait ravisteltua minutkin siiderihorroksestani ja ryhdyin heti punomaan juonia läskieni menoksi!

MENJA kirjoitti...

Loistavaa! Kiva kun olet vielä siellä, voidaan yhdessä punoa juonet ja olla taas reippaita!