19.7.2011

Mökkihöperöt

Mökkeilyä takana muutama päivä. Hiljaisuutta järven rannalla, Aavasaksan laella käyntiä, kissoille cation rakentamista, nauttimista.

Myös hyvästä ruuasta on nautittu. Kuten arvelinkin, ei tästä lomasta tulla selviämään täysin arvosanoin > elämäntaparemonttia ajatellen. (Edelleenkään en tahdo puhua ”laihiksesta”, jotenkin se kalskahtaa korvaan liian kovalta ainakin tässä vaiheessa. Eli kuten sanottu > rempataan eloa uuteen kuosiin, ja toivotaan, että siinä sivussa kiloja karisisi muutama.) Siideri maistuu hyvälle, eilisen ÖverTorneå-reissun hampurilaistakaan ei käy haukkuminen. Olen toki onnistunut tekemään myös hyviä valintoja, mikä ei viimeisen vuoden aikana ole ollut lainkaan itsestään selvää. Mutta all in all > mökkeily tuskin vie kiloja pois.

Tänään liikunnan osalta päivä alkoi kivasti. Laitettiin sauna lämpiämään ja käytiin pieni lenkki mökkitietä. Juoksua – kävelyä – juoksua. Juoksukunto on ihan finaalissa. Liekö sitä koskaan ollutkaan. Sitä kasvattaakseni tarkoituksena olisi ennen lumien maahan tuloa jaksaa juosta pari kilometriä. Iso haaste, mutta luultavimmin realistinen. Aloitan työt lähellä kotia, matkaa kertyy noin kaksi kilometriä. Tavoitteena on, että ennen lumien tuloa jaksaisin juosta matkan töistä kotiin. Elokuun alussa aloitan työt, raportoin tilannetta ja edistymistä sitten.

Tämän aamun lenkin jälkeen tein terassilla kuntopyöräretken. Kilometrejä seitsemän, kaloreita 102, minuutteja 15. Sen jälkeen sai hyvillä mielin käydä heittämässä talviturkin järveen ja käydä saunan lämmössä pesulla. Loppupäivä taitaa mennä enimmäkseen istuskellessa ja sateen ropinaa kuunnellessa.

Lomailu jatkukoon.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Huhuu, mitäpä kuuluu? Tulin toivottelemaan hyvää uutta vuotta. Toivottavasti vielä joskus palailet tänne blogisi pariin!